Over Balance Business Club
Als je je mentaal en fysiek sterk voelt, profiteert je business hiervan. 

Je hebt meer energie en meer helderheid in je hoofd en boekt daardoor betere resultaten. Daarbij hebben we binnen onze club specifiek aandacht voor zaken die er spelen in jouw business. We zorgen voor focus op die dingen die echt het verschil maken in je bedrijf. We nodigen regelmatig experts uit, die je met hun specifieke kennis verder vooruit helpen. 

Versterk je netwerk

Door in een prettige en open setting samen met andere ondernemers aan de slag te zijn bouw je een oersterke band op, waar je zakelijk en persoonlijk van kunt profiteren. Om dat te versterken organiseren we regelmatig “Field Trips” waarbij we elkaars bedrijven bezoeken en nog meer gevoel krijgen bij elkaars business.

Bij ons versterk je niet alleen je netwerk, maar ook jezelf.

Bij de Balance Business Club vind je de stimulans om persoonlijk en fysiek te groeien. Met fysieke oefeningen word je sterker en krijg je meer energie. Daarnaast gebruiken we technieken die je innerlijke kracht versterken en meer rust in je hoofd opleveren. Met als resultaat dat je lekkerder in je vel zit.

Fun Factor

Zonder Fun Factor is het leven niet leuk dus ook binnen onze club zijn er regelmatig activiteiten waarbij we vooral lol maken. Dit doen we door bijvoorbeeld samen op de Mountainbike te stappen, een theatervoorstelling te bezoeken of een leuke spreker uit te nodigen. Hierbij worden initiatieven van onze leden uiteraard gestimuleerd.

Gijs Hermans

Oprichter

Ik ben 43 jaar en ben het grootste gedeelte van mijn carrière ondernemer geweest. In 2010 ben ik, samen met twee partners, vermogensbeheerder Auréus begonnen. De 10 jaren daarna zijn mooi, leerzaam, soms zwaar maar gelukkig ook succesvol geweest. Enige tijd geleden hebben we onze aandelen verkocht en inmiddels is Auréus een van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland. Voor mij was het moment aangebroken om de lessen die ik in de loop van de tijd heb geleerd, te delen met anderen. Hierbij richt ik me op de zaken die succes gebracht hebben maar zeker ook op de valkuilen en de momenten waarop ik (te) veel van mezelf en de mensen om me heen heb gevraagd. Mijn hele leven heb ik veel gesport en vanaf het begin van mijn carrière ben ik me verder gaan verdiepen in persoonlijke groei en voeding. Ik geloof in de kracht van het combineren van deze zaken. Zeker als dit in een vertrouwde, prettige setting gebeurt.

Gijs

Ons team

Al onze activiteiten worden passend begeleid door  een team van gepassioneerde en ervaren professionals.

Cherien2

Cherien Parinussa

Fysieke trainer

Suzanne

Suzanne Kouwenhoven

Persoonlijke ontwikkeling

Vaste gasttrainers

316255687 6177327905633879 7768097516104077756 n

Susan Derckx

Koudetraining

Raymond Borger presenters 2017 gamesforhealtheurope

Raymond Borger

Arts voor algemene geneeskunde en leefstijlgeneeskunde
(sinds 1994)­

Z7F9353

Gerrie Laudy

Ademhaling

Interesse gewekt?